Städcentralen 1967- 2017, Rent Hus i 50 år!

25 januari, 2017

2017 fyller Städcentralen 50 år. Företaget har under dessa år utvecklats från en liten fönsterputsfirma till ett serviceföretag som dagligen levererar servicetjänster till företag och privatpersoner.

Mycket har förändrats under ett halvt sekel. Både metoder, materiel och serviceutbud har förändrats stort.

Vår personal är idag duktiga servicemedarbetare som ser till att skapa trivsel och god arbetsmiljö hos våra kunder. Förutom städning så ser vi även till att det finns frukt i fikarummet, gott kaffe i kaffeautomaten och att toalettpappret aldrig tar slut. För våra hemstädningskunder innebär det att de kan ägna sig åt andra sysselsättningar, vare sig det är arbete eller fritid.

Våra kunder uppskattar det arbete vi utför och talar gärna om det, det gillar vi! Det ger oss som gillar att arbeta med service extra kraft att bemöda oss om att arbetet blir väl utfört. En förutsättning för ett gott samarbete är god kommunikation och under alla 50 år har vi alltid strävat efter att kommunicera med våra kunder och vara lyhörda för de behov som uppstår.

Duktiga medarbetare och bra kunder är en förutsättning för att kunna utvecklas som företag och leva vidare och det har vi! Nu jobbar vi vidare för att serva våra kunder och utveckla våra tjänster i ytterligare många år.

Under året kommer vi ha många erbjudanden och rabatter så håll utkik på hemsidan eller på Facebook!