Småländska Städ

Städcentralen i Västervik AB grundades 1967  och är idag en del av Småländska Städ AB. www.smalandskastad.se

Vi har en lång historia av tillväxt, god lönsamhet och framgångsrika kundsamarbeten. Verksamheten är inriktad på entreprenadstädning av kommersiella, offentliga och privata lokaler i  Norra Kalmar Län.

Med hjälp av en välutbildad och engagerad personal vill vi på Städcentralen i Västervik AB överträffa våra kunders högt ställda krav på renhet. Vi använder oss av den senaste och bästa utrustningen på marknaden och de produkter som har minsta möjliga åverkan på miljön.

Städcentralen är ett Auktoriserat serviceföretag

Almega_ASF_logowebbshop

 

Det är Almega Serviceföretagen, arbetsgivar- och branschorganisationen för serviceföretag i Sverige som ansvarar för auktorisationen. Alla auktoriserade serviceföretag godkänns av Almega Serviceföretagens styrelse utifrån fastställda kriterier.
Läs mer på www.serviceforetagen.se/auktorisation

Affärsidé

  • Städcentralen skall utföra ett professionellt arbete inom segmentet städservice.
  • Städcentralen skall vara marknadsledande i Västervik.
  • Vi arbetar med allt inom städning och vårt serviceutbud med närliggande tjänster förändras med kundens önskemål.
  • Vi skall skapa mervärden för kunden genom kvalitet, serviceanda, flexibilitet och förtroende.

GDPR

Mot bakgrund av den nya EU:s allmänna databeskrivningsförordningen 2016/679 (GDPR, ersätter tidigare PUL) som gäller fr.o.m den 25 maj 2018, vill vi informera att Städcentralen i Västervik AB arbetar utifrån gällande riktlinjer och värnar om dig som kund. Städcentralen i Västervik AB respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter som vi behandlar. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar. Vill du veta mer vilka uppgifter vi sparar om dig som kund om du vill göra en rättelse eller begära radering av dina uppgifter eller om du har vidare frågor kring detta får du gärna kontakta oss.