Storstädning

För många kan vardagsstädet vara en småsak, men ibland krävs det en rejäl storstädning. Ägna dig åt något roligare så tar vår personal, som är specialiserad på storstädning, hand om städandet. Enkelt, bekvämt och inte alls så dyrt som du tror!

Byggstädning

Efter byggprojekt är städning sällan en prioriterad fråga och det finns alltid något roligare eller viktigare att göra. Därför erbjuder vi byggstäd vid både små och stora byggprojekt som drivs av såväl företag som privatpersoner.

Golvvård

Vi har specialutbildade golvvårdare som med särskilda behandlingsmetoder behandlar både hårda och mjuka golv.

Fönsterputsning

Visste du att renare fönster släpper in mer ljus på vintern och reflekterar mer värme på sommaren? Låt oss putsa dina fönster och få en skönare tillvaro året runt.

Flyttstädning

När man flyttat till nytt boende är flyttstädningen av det gamla boendet ofta det absolut minst intressanta som finns. Därför erbjuder vi flyttstädning med garanti, så ni kan ägna er åt ert nya boende istället.

Båtstädning

Visst vore det skönt att veta att båten är ren och fin inför säsongen? Vi utför städning av större fritidsbåtar inför leverans, sjösättning eller vid servicearbeten.

Klottersanering och fasadtvätt

Med specialutrustning tar våra klottersanerare snabbt och effektivt bort klotter på fasader. Vi tvättar även bort sot, luftföroreningar och algtillväxt från fasader. Billigare och enklare än att måla om!

Sanering efter översvämningar och olyckor

Ibland är olyckan framme och då är det skönt att veta att Städcentralen kan sanera allt ifrån utspilld målarfärg till översvämmade källare.