Vi erbjuder flera typer av tjänster för företag och organisationer och vårt mål är att förenkla er vardag så mycket som möjligt. Förutom att bara städa kan vi hjälpa er med en rad tilläggstjänster som gör att ni kan fokusera på det som ni gör bäst – det andra löser vi.

Vi har inga fasta paketlösningar, eftersom vi inte är låsta till ett speciellt sätt att arbeta. Alla kunder har olika städbehov vid olika tidpunkter med olika förutsättningar och vi utformar våra tjänster efter just dina behov. På så vis kan vi jobba så effektivt som möjligt, för att göra er vardag så enkel som möjligt!

Vi erbjuder bland annat

Butiksstädning

Få saker ger ett så gott intryck som när något är rent och snyggt. Kundvård kan vara många saker, men ett väldigt enkelt sätt att vårda sina kunder är att ha en ren ocn snygg butik. Allt ifrån golv och avlastningsytor till kundtoaletter och skyltfönster är sånt som ger intryck hos dina kunder.

Butiksstäd sköter vi självklart före eller efter ordinarie öppettider om så önskas. Ni behöver inte ens ha personal på plats – med egen nyckel och larmkod sköter vi det och ni kan alltid välkomna kunderna in i en ren och fräsch butik.

Industristäd

Industrier är väldigt varierande verksamheter. Det finns både produktionsytor, kontorslokaler och personalutrymmen, ofta angränsande till varandra. Traditionellt sett har industrier varit skitiga och råa verksamheter men tiderna har förändrats och arbetsmiljö har blivit en allt viktigare aspekt. Detta syns inte minst hos de största tillverkande industrierna som ofta prioriterar ordning och reda. Personalen mår bättre och en verksamhet som är ren och snygg imponerar alltid på kunderna.

Kontorsstäd

I kontorsmiljöer är det lätt att städningen blir eftersatt eftersom många tror att det inte blir så smutsigt på ett kontor. Ofta ansvarar var och en för att det hålls rent, men det tar både tid och energi som kan läggas på annat – arbete eller friskvård till exempel. Vi tar ansvar för att hålla kontoret rent och snyggt så att ni kan ägna er åt annat.

Fönsterputsning

Även om det är jätterent och fint inomhus så drar ett disigt fönster ner helhetsintrycket – rena fönster gör stor skillnad. Dessutom släpper ett rent fönster in mer ljus och reflekterar bort värme. Vanliga fönster, skyltfönster, glaspartier inne och ute – vi fixar det.

Enklare vardag

Utöver att städa finns det en rad andra vardagsproblem som vi gärna löser när vi ändå är på plats hos er. Enkla småsaker kan det verka som, men när allt ni behöver alltid finns på plats och någon tar hand om vardagen kommer ni att märka skillnaden.

  • Vi förser er arbetsplats med förbrukningsvaror. Det kan vara allt från toalettpapper till kaffe och handtvål. Aldrig mer kommer ni att stå utan kaffe vid niofikat.
  • Vi levererar och servar kaffe- och dryckesautomater samt sköter underhåll på dessa.
  • Vårda personalen genom att låta oss leverera frukt och mat till er arbetsplats. Tillgång till färsk frukt är en enkel sak som bidrar till känslan av vardagslyx, dessutom är det både nyttigt och ger energi.
  • Konferensservice
  • Vi sköter vaktmästerisysslor. Vardagen blir mycket enklare om någon annan tar hand om den där kärvande dörren, byter den trasiga lampan, monterar whiteboarden eller skruvar ihop den nya möbeln. Någon annan jobbar emellertid på väldigt få arbetsplatser, och det är där vi kommer in i bilden och gör vardagen enklare.
  • Sluta springa till brevlådan med utgående post – vi löser det åt er. Lämna er post i ett fack på kontoret så ser vi till att den hamnar på lådan redan samma dag!
  • Entrémattor slits hårt och smutsas rejält, därför erbjuder vi uthyrning av entrémattor så att det första kunden möts av är en ren och snygg matta.